zondag 25 december 2011

Kerstavond

Met mijn ouders, zusje, aanhang en oma vieren we altijd samen kerstavond. Dit keer begon dat al met een overheerlijke maaltijd. We hebben nog even snel leuke servetringen gemaakt en de tafel gezellig aangekleed.



Zo mijn zusje was de gastvrouw van de avond en heeft het heerlijke eten verzorgt.


Zo mijn zusje was de gastvrouw van de avond en heeft het heerlijke eten verzorgt.
En na het eten wat het dan tijd voor de cadeautjes die we voor elkaar hadden gekocht. Al met al was het weer een geslaagde avond.




vrijdag 23 december 2011

vrijdag 16 december 2011

Dwzi

Vandaag zat ik even te neuzen op verschillende blogs en kwam op de blog van mijn zusje de volgende site tegen waar ze haar blog mee heeft opgeleukt Shabby blog . Ik ben hier ook even op gaan kijken en heb een nieuwe kop gemaakt zoals jullie wel kunnen zien. Het is zeker leuk om even een kijkje te nemen op deze site, er staan allerlei leuke dingen op.





woensdag 14 december 2011

kerstkaart

Zo de afgelopen weken gezellig aan het freubelen geweest voor mijn kerstkaarten. Heb er een aantal helemaal zelf gemaakt. Dit is het eindresultaat.





Een leuk kaartje gemaakt met stempels een label eraan en sterretjes.

zaterdag 10 december 2011

kerstsfeer

Na een dag te hebben gebaald van de kerstverlichting die het ieder jaar bij mij af laat weten. Heeft mijn handige man ervoor gezocht dat ze het nu toch doen. Zo komt mijn huis ook een beetje in de kerstsfeer.


vrijdag 2 december 2011

Dwzi..... (wie mijn give away heeft gewonnen)

Zo na een lange dag werken thuis te komen, dochtertje in haar bed te hebben gelegd. Is het nu dan eindelijk tijd voor mijn Give Away. Wie gaat het Hollandse pakket winnen?? Ik ben helemaal happy met de reacties die erop zijn gekomen en met de volgens die ik erbij heb gekregen.
alle namen opschrijven

Wie gaat het worden??
 En de winnaar is......


Mim Gefeliciteerd. Als je je adres naar me wil mailen (irisdevaan@hotmail.com). Dan doe ik hem z.s.m. op de post.