zaterdag 30 juli 2011

Fotoboekje

Het eerste fotoboekje van onze kleine meid is een feit. Heb via foto.com een fotoboekje gemaakt, en deze een weekje later binnen gekregen. Heb ook 2 extra afdrukken laten maken voor de beide oma's. Zodat zij hun kleindochter ook kunnen showen.

woensdag 27 juli 2011

Voor het eerst op mijn zusjes freubel kamer

Vandaag ben ik voor het eerst met Lotte naar mijn zusje gegaan. Gezellig een middagje freubelen. Wat gaan we eens maken. Iets leuks voor aan de luiertas was het idee. Zo maar eens beginnen met wat lintjes knippen en wat garen rijgen. Yvon maakt ondertussen haar uilskuiken af waar ze gister avond al aan was begonnen.

Na nog een bloem uit vilt te hebben geknipt en wat knoopjes aan een lintje te hebben gemaakt. Kon de broche in elkaar worden gezet. Dit kosten wel even tijd omdat ik nog niet zo handig ben met naald en draad. Maar het eindresultaat mag er wezen.


zaterdag 23 juli 2011

Herinneringen voor later

Zo ben er maar eens even voor gaan zitten, Ben ongeveer 8 maanden geleden begonnen met het bijhouden van mijn 9 maanden dagboek, leuk voor later. Alleen aan het einde van de zwangerschap is het er niet echt meer van gekomen om het in te vullen. 

Vandaag was daar mooi wat tijd voor en ben ik er dus even voor gaan zitten. Heb ondertussen ook een Kraambezoekboek en een Baby's eerste jaar boek (gehad van mijn Oma), Deze heb ik ook gelijk maar ingevuld. En nu dus maar regelmatig even tijd vrij maken om het in te vullen dat is een stuk gemakkelijker. 

donderdag 21 juli 2011

Lotte

Dit is ons dochtertje Lotte. Geboren op 10-07-2011 in het tweestedenziekenhuis in Tilburg.

Ze Is nu 11 dagen oud en doet het echt super. Slaapt goed, eet goed, Poept veel (zou Rik zeggen) en laat zich af en toe goed horen.

Gisteren 20-07-2011 is tante Yvon op visite geweest en heeft Lotte lekker in bad gedaan. Ze vond het allemaal prima tot dat ze eruit moest. Dat was natuurlijk koud. Snel aankleden dus. Maar dit mag ze zeker vaker komen doen.